.
Παιδιά μια παράκληση. Επειδή όπως βλέπετε κι εσείς οι αναρτήσεις μειώθηκαν δραματικά λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων, όσοι βλέπουν απορίες αναγνωστών στα σχόλια κάποιου θέματος και γνωρίζουν να απαντήσουν, ας το κάνουν. Thanks!
_

Έσβησα κατά λάθος το εικονίδιο "Ο Υπολογιστής μου"


Εμ, ποιος σου είπε να το πειράζεις? Κάτσε τώρα να το φτιάξεις μόνος σου και μην τολμήσεις να ενοχλήσεις κάποιο τεχνικό γι' αυτό το ασήμαντο θέμα... Η διαδικασία που ακολουθεί ισχύει και στην περίπτωση που έσβησες ή θα σβήσεις και τα εικονίδια "Τα Έγγραφά μου" ("My Documents"), "Περιοχή Δικτύου" ("My Network Places") και "Internet Explorer".

Έχουμε και λέμε λοιπόν: Καταρχάς κοιτάξτε την εικόνα που παραθέτουμε για περισσότερη βοήθεια...

Κάνουμε δεξί κλικ οπουδήποτε στην επιφάνεια εργασίας (όχι πάνω σε κάποιο εικονίδιο) και επιλέγουμε κάτω κάτω "Ιδιότητες" ("Properties"). Στο παράθυρο που ανοίγει πηγαίνουμε στην καρτέλα "Επιφάνεια Εργασίας" ("Control Panel") και κάνουμε κλικ στο κουμπί που λέει "Προσαρμογή επιφάνειας εργασίας" ("Customize Desktop"). Ανοίγει ένα άλλο παράθυρο στο οποίο πάνω-πάνω υπάρχουν τέσσερις επιλογές που μπορούμε να τσεκάρουμε (ή να ξετσεκάρουμε). Πάμε στην επιλογή "Ο Υπολογιστής μου" ("My Computer") και την τσεκάρουμε. Πατάμε OK και ξανά OK και το εικονίδιο επανέρχεται στη θέση του.

TIP!!! Στη μέση της δεύτερης καρτέλας που ανοίξαμε υπάρχει το κουμπί "Αλλαγή Εικονιδίου" ("Change Icon"). Από εκεί μπορούμε να αλλάξουμε τα εικονίδια που έχει απο πάνω και να βάλουμε όποια θέλουμε εμείς...

1 σχόλια:

Andreas είπε...

"Εμ, ποιος σου είπε να το πειράζεις?" xixixixi

Υ.Γ. Συγχαρητήρια για το site!

Δημοσίευση σχολίου