.
Παιδιά μια παράκληση. Επειδή όπως βλέπετε κι εσείς οι αναρτήσεις μειώθηκαν δραματικά λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων, όσοι βλέπουν απορίες αναγνωστών στα σχόλια κάποιου θέματος και γνωρίζουν να απαντήσουν, ας το κάνουν. Thanks!
_

Πώς αφαιρώ ένα πρόγραμμα?


Το γράψαμε σε προηγούμενο θέμα, αλλά καλό είναι να αναφερθούμε με λεπτομέρειες για το πώς μπορούμε να αφαιρέσουμε κάποιο πρόγραμμα απο τον υπολογιστή μας. Υπάρχουν δύο βασικοί τρόποι για να το κάνουμε αυτό, ανάλογα με το πρόγραμμα που έχουμε εγκαταστήσει.

1) Πολλά προγράμματα, μετά την εγκατάστασή τους, δημιουργούν κάποιο υπομενού μέσα στο μενού "Προγράμματα" στο οποίο μπορούμε να πάμε αν πατήσουμε "Έναρξη" ("Start") και επιλέξουμε "Προγράμματα" ("Programs"). Ορισμένα λοιπόν προγράμματα , μέσα στο υπομενού που δημιουργούν, έχουν και την επιλογή "Απεγκατάσταση" ή "Uninstall". Κάνοντας κλικ πάνω σε αυτή την επιλογή, μπορούμε να αφαιρέσουμε εντελώς το πρόγραμμα απο το PC μας.

2) Επειδή το παραπάνω στο παραπάνω υπομενού δε δημιουργείται από όλα τα προγράμματα η επιλογή της αφαίρεσης, ακολουθούμε τον δεύτερο τρόπο για την κατάργησή του. Κάνουμε κλικ στην "Έναρξη" ("Start"), επιλέγουμε "Ρυθμίσεις" ("Settings") και κάνουμε κλικ στηον "Πίνακα Ελέγχου" ("Control Panel"). Εκεί βρίσκουμε το εικονίδιο "Προσθαφαίρεση Προγραμμάτων" ("Add or Remove Programs")και κάνουμε διπλό κλικ επάνω του. Στο παράθυρο που ανοίγει βρίσκουμε μια λίστα με όλα τα προγράμματα που είναι εγκατεστημένα στο PC. Βρίσκουμε αυτό που μας ενδιαφέρει, κάνουμε επάνω του αριστερό κλικ για να το επιλέξουμε και μετά πατάμε το κουμπί "Κατάργηση" ("Remove") για να το αφαιρέσουμε (δείτε την εικόνα).

Αυτό ήταν. Το πρόγραμμα θα φύγει απο τον υπολογιστή μια για πάντα...


1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

το προγραμμα που θελω να σβησω δεν το βλεπω στο control panel.

Δημοσίευση σχολίου