.
Παιδιά μια παράκληση. Επειδή όπως βλέπετε κι εσείς οι αναρτήσεις μειώθηκαν δραματικά λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων, όσοι βλέπουν απορίες αναγνωστών στα σχόλια κάποιου θέματος και γνωρίζουν να απαντήσουν, ας το κάνουν. Thanks!
_

Cheat of the day : Ρε μπας και μπαίνω σαν administrator?



Μεταξύ αυτά ε, μη σας πάρουν χαμπάρι οι admins της δουλειάς σας :)

Ορισμένοι εργαζόμενοι σε εταιρίες ή μικρές επιχειρήσεις, θέλουν να εγκαταστήσουν κάποιο πρόγραμμα ή να κάνουν κάτι άλλο , αλλά δεν μπορούν γιατί δεν έχουν δικαιώματα administrator. Κανονικά έτσι θα έπρεπε, γιατί κατά 95% όσοι θέλουν να εγκαταστήσουν κάτι, αυτό το κάτι είναι παιχνίδι ή οτιδήποτε άλλο που στην πορεία θα χαλάσει τον υπολογιστή και θα κάνει τον τεχνικό να τρέχει... Παρ' όλα αυτά, υπάρχει μια πιθανότητα να μπορέσετε να μπείτε σαν administrator, μιας και αρκετοί είναι αυτοί που κατά την εγκατάσταση Windows ξέχασαν να βάλουν κωδικό στο λογαριασμό του administrator.

Για να δείτε αν ισχύει κάτι τέτοιο ακολουθείστε τα παρακάτω βήματα. Κατά την εκκίνηση των Windows φτάνουμε σε ένα σημείο στο οποίο πρέπει να δώσουμε username και κωδικό. Αν το σημείο αυτό μοιάζει με την αριστερή εικόνα, τότε εμείς θα πρέπει να πατήσουμε τα πλήκτρα Ctrl+Alt+Delete 2 φορές. Μετά τη δεύτερη φορά εμφανίζεται ένα παράθυρο όπως της δεξιάς εικόνας. Εκεί, στο username γράφουμε administrator και πατάμε Enter. Αν ο τεχνικός είχε ξεχάσει κατά την εγκατάσταση να βάλει κωδικό, τότε θα μπούμε στα Windows σαν Administrator.

Αν το σημείο που γράφουμε το username και τον κωδικό μοιάζει κατευθείαν με τη δεξιά εικόνα, τότε απλά στο username γράφουμε administrator και πατάμε Enter. Σε περίπτωση που η κάτω κάτω γραμμή (Log on to) γράφει οτιδήποτε άλλο εκτός απο το όνομα του υπολογιστή ακολουθούμενο απο μια παρένθεση, τότε κάνουμε κλικ στο βελάκι δεξιά και το επιλέγουμε. Αρκεί μετά, αφού κάνετε ο,τι κάνετε, να ξαναεπιλέξετε αυτό που ήδη υπήρχε και να δώσετε το δικό σας username και κωδικό.

Μπορεί να σας φαίνεται δύσκολο ή μπερδεμένο, αλλά δεν είναι. Αρκεί αυτός που εγκατέστησε τα Windows να ξέχασε να βάλει κωδικό για τον administrator. (ας πρόσεχε) Αν σας πιάσουν εμείς δεν ξέρουμε τίποτα (ας προσέχατε) :)

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

file auto einai 3eperasmeno...

Δημοσίευση σχολίου