.
Παιδιά μια παράκληση. Επειδή όπως βλέπετε κι εσείς οι αναρτήσεις μειώθηκαν δραματικά λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων, όσοι βλέπουν απορίες αναγνωστών στα σχόλια κάποιου θέματος και γνωρίζουν να απαντήσουν, ας το κάνουν. Thanks!
_

Κλειδώστε τους φακέλους με το Folder Guard 8.0


Ύστερα απο το χθεσινό θέμα για το κλείδωμα των αρχείων του Office μερικοί μάς ρωτήσατε αν μπορείτε να κλειδώσετε και φακέλους με κωδικό. Για να είμαστε ειλικρινείς, δε γνωρίζουμε κάποια μέθοδο μέσω των Windows για να γίνει αυτό. Μέχρι στιγμής ξέρουμε οτι για να προστατευθεί κάποιος φάκελος με κωδικό απαιτείται κάποιο πρόγραμμα και στην αγορά υπάρχουν αρκετά. Ούτε κάποιο δωρεάν πρόγραμμα γνωρίζουμε, οπότε είτε πρέπει να το αγοράσετε, είτε να το κατεβάσετε σπασμένο. Εμείς σάς εξασφαλίσαμε ένα απο αυτά τα προγράμματα το οποίο δοκιμάσαμε και λειτουργεί άψογα....

Είναι η έκδοση 8.0 του Folder Guard. Το ανεβάσαμε στο rapid share απ' όπου μπορείτε να το κάνετε download. Μέσα στο συμπιεσμένο αρχείο βρίσκονται οι οδηγίες εγκατάστασης και κάποιες πληροφορίες για το πρόγραμμα (στα Ελληνικά πάντα), καθώς και ένα txt αρχείο με τον κωδικό και το όνομα χρήστη. Διαβάστε τα προσεκτικά και μετά κάντε παιχνίδι.

Το αρχείο το κατεβάζετε απο εδώ , αλλά δεν ξέρουμε για πόσο χρόνο θα παραμείνει εκεί και πότε και αν θα το αφαιρέσουν.

Enjoy it!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου