.
Παιδιά μια παράκληση. Επειδή όπως βλέπετε κι εσείς οι αναρτήσεις μειώθηκαν δραματικά λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων, όσοι βλέπουν απορίες αναγνωστών στα σχόλια κάποιου θέματος και γνωρίζουν να απαντήσουν, ας το κάνουν. Thanks!
_

Μηνύματα λάθους κατά τη διάρκεια περιήγησης μέσω Internet Explorer





Ο Δημήτρης έστειλε mail στο οποίο ανέφερε πρόβλημα στον internet explorer στο οποίο εμφανίζονται τα τρία σφάλματα που φαίνονται στις εικόνες. Το πρόβλημα δεν εμφανίζεται σε όλες τις σελίδες και ομολογουμένως είναι και λίγο εκνευριστικό. Το PC του έχει Windows XP και έχει internet explorer 6.
Όσο παράξενο και αν ακούγεται, το πρόβλημα σχετίζεται με τον internet explorer, αλλά κατά 80% οφείλεται σε εγκατάσταση του Office 2003. Η λύση του προβλήματος έχει ως εξής:

<===Ανοίγουμε τον Internet explorer και πηγαίνουμε στο μενού "Εργαλεία" ή "Tools" , και επιλέγουμε κάτω κάτω "Επιλογές Ιντερνετ" ή "Internet Options". Στο παράθυρο που θα ανοίξει πηγαίνουμε στην καρτέλα "Για προχωρημένους" ή "Advanced" που βρίσκεται δεξιά δεξιά. Εκεί ψάχνουμε και βρίσκουμε την επιλογή Απενεργοποίηση του εντοπισμού σφαλμάτων σε δέσμες ενεργειών (internet explorer) ή Disable script debugging (internet explorer) και Απενεργοποίηση του εντοπισμού σφαλμάτων σε δέσμες ενεργειών (άλλες εφαρμογές) ή Disable script debugging (other) και τσεκάρουμε τα κουτάκια στα αριστερά τους. Επίσης , ακριβώς απο κάτω απο αυτά υπάρχει η επιλογή Εμφάνιση ειδοποίησης για κάθε σφάλμα δέσμης ενεργειών. Αυτό πρέπει να είναι ξετσεκαρισμένο.

Ελπίζουμε ακολουθώντας τη διαδικασία που αναφέραμε να μην ξαναεμφανιστεί κανένα μήνυμα.

Δημήτρη ευχαριστούμε για την επικοινωνία



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου