.
Παιδιά μια παράκληση. Επειδή όπως βλέπετε κι εσείς οι αναρτήσεις μειώθηκαν δραματικά λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων, όσοι βλέπουν απορίες αναγνωστών στα σχόλια κάποιου θέματος και γνωρίζουν να απαντήσουν, ας το κάνουν. Thanks!
_

Κάτι έκανα στο Mozilla και μία συγκεκριμένη σελίδα τη βγάζει με μικρά γράμματα.


Αυτό δεν είναι τίτλος , είναι σιδηρόδρομος. Η Μαργαρίτα έστειλε mail και ανέφερε πως κάτι πάτησε όσο βρισκόταν στο Facebook και από εκείνη τη στιγμή η συγκεκριμένη σελίδα εμφανιζόταν με πολύ μικρά γράμματα. Ακόμα και όταν έκλεισε τον browser , η σελίδα του Facebook εμφανιζόταν με πάρα πολύ μικρά γράμματα. Η λύση του προβλήματος αυτού είναι πολύ απλή.

Καταρχάς να πούμε ότι το θέμα αυτό δεν εμφανίζεται μόνο σε όσους χρησιμοποιούν Mozilla . Αν κατά τη διάρκεια της περιήγησής μας σε μια σελίδα πατήσουμε το πλήκτρο Ctrl και ταυτόχρονα κυλήσουμε τη ροδέλα του ποντικιού εμπρός ή πίσω, τότε αυτόματα κάνουμε zoom in ή zoom out στη συγκεκριμένη σελίδα και ταυτόχρονα αποθηκεύουμε τη ρύθμιση αυτή για τη συγκεκριμένη σελίδα.

Αν θέλουμε να επαναφέρουμε τη σελίδα στην κανονική της μορφή, απλά ξαναμπαίνουμε στη σελίδα και με την ίδια μέθοδο κάνουμε zoom in ή zoom out μέχρι να βλέπουμε τη γραμματοσειρά σε ικανοποιητικό μέγεθος. Τόσο απλό. Και θυμηθείτε , η διαδικασία αυτή δεν γίνεται μόνο στον Firefox.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου