.
Παιδιά μια παράκληση. Επειδή όπως βλέπετε κι εσείς οι αναρτήσεις μειώθηκαν δραματικά λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων, όσοι βλέπουν απορίες αναγνωστών στα σχόλια κάποιου θέματος και γνωρίζουν να απαντήσουν, ας το κάνουν. Thanks!
_

Πρόβλημα κατά την απεγκατάσταση του Nero


Ο Λεωνίδας είχε εγκαταστήσει το Nero (δε γνωρίζουμε ποιά έκδοση) , το οποίο ήταν για δοκιμαστική περίοδο και αφού η περίοδος αυτή έληξε αποφάσισε να το απεγκαταστήσει. Αμ δε που θα έβγαινε τόσο εύκολα... Κατά τη διάρκεια της απεγκατάστασης και λίγο πριν το τέλος εμφανιζόταν το παρακάτω μήνυμα:

Η προσαρμοσμενη ενεργεια DLL κατερρευσε κατα την τελευταια κληση στη λειτουργια 'NeroAg_UnregisterComEx'. Η εφαρμογη εγκαταστασης πρεπει να κλεισει τωρα.
Νημα καταρρευσης 5368
Τρεχον νημα 4744


Εύλογα λοιπόν ο Λεωνίδας ρωτάει πώς μπορεί να αφαιρέσει το Nero εντελώς...
Υποθέτουμε οτι ο Λεωνίδας έχει Windows Vista και η έκδοση του Nero δεν ήταν συμβατή με αυτά. Ωστόσο το συγκεκριμένο πρόβλημα μπορεί να εμφανιστεί και σε άλλες εκδόσεις των Windows και η μόνη λύση είναι να αφαιρέσουμε το Nero με τη βοήθεια κάποιου προγράμματος.

Ο πρώτος τρόπος είναι να κατεβάσουμε απο την ιστοσελίδα της Nero ένα tool, το οποίο αφαιρεί απο το σύστημά μας όλα τα εναπομείναντα entries των προγραμμάτων της. Κατεβάζουμε το εργαλείο αυτό, το ξεζιπάρουμε, το εγκαθιστούμε και το τρέχουμε ακολουθώντας τις οδηγίες. Υποτίθεται οτι το προγραμματάκι αυτό θα αφαιρέσει το Nero εντελώς και θα είμαστε σε θέση να εγκαταστήσουμε την έκδοση που θέλουμε. Το πρόγραμμα μπορούμε να το κατεβάσουμε απο το παρακάτω link :

ftp://ftp6.nero.com/tools/General-CleanTool.zip

Ο δεύτερος τρόπος είναι σχεδόν παρόμοιος με τον πρώτο, απλά θα χρησιμοποιήσουμε ένα άλλο πρόγραμμα που μας παρέχεται απο τη Microsoft. Το πρόγραμμα αυτό μπορεί να αφαιρέσει οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα βρίσκεται στον υπολογιστή μας, άρα και το Nero. Το κατεβάζουμε λοιπόν, το κάνουμε εγκατάσταση και το τρέχουμε. Θα πρέπει να προσέξουμε να επιλέξουμε μόνο το Nero (ή οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα θέλουμε να φύγει απο τον υπολογιστή) για να μη βρεθούμε μετά σε δυσάρεστες καταστάσεις. Το link για να κατεβάσουμε αυτό το πρόγραμμα είναι το παρακάτω:

http://download.microsoft.com/download/e/9/d/e9d80355-7ab4-45b8-80e8-983a48d5e1bd/msicuu2.exe


ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Πριν την εγκατάσταση οποιουδήποτε προγράμματος θα πρέπει να έχουμε τσεκάρει αν το πρόγραμμα αυτό είναι συμβατό με την έκδοση των Windows που διαθέτουμε.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου