.
Παιδιά μια παράκληση. Επειδή όπως βλέπετε κι εσείς οι αναρτήσεις μειώθηκαν δραματικά λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων, όσοι βλέπουν απορίες αναγνωστών στα σχόλια κάποιου θέματος και γνωρίζουν να απαντήσουν, ας το κάνουν. Thanks!
_

Δεν βλέπω video στο Youtube απο τον Firefox. Τι να κάνω?


Έστω οτι έχουμε ανοίξει μια σελίδα η οποία περιέχει κάποιο video από το youtube (πιθανόν και απο άλλη σελίδα). Στο σημείο όμως που υποτίθεται ότι έπρεπε να εμφανίζεται το παράθυρο του video, εμείς βλέπουμε μόνο ένα λευκό παράθυρο και τίποτε άλλο. Ξαφνικά αντιλαμβανόμαστε πως ούτε και σε άλλες σελίδες μπορούμε να δούμε video. Τι μπορεί να φταίει γι'αυτό? Η λύση συνήθως είναι απλή και πολύ σύντομη.

Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να κάνουμε εκκαθάριση όλων των προσωπικών δεδομένων. Πηγαίνουμε στο μενού "Εργαλεία" ("Tools") και κάνουμε κλικ στην "Εκκαθάριση προσωπικών δεδομένων" ("Clear private data"). Στο παράθυρο που ανοίγει τσεκάρουμε οπωσδήποτε τη "Λανθάνουσα μνήμη", τα "Cookies", τα "Δεδομένα ιστοσελίδων για εργασία χωρίς σύνδεση" και τις "Συνεδρίες με σύνδεση". Πιθανότατα να χρειάζεται να τσεκάρουμε μόνο τα Cookies και τη Λανθάνουσα μνήμη, αλλά καλό είναι να τα καθαρίζουμε όλα.

Κατά 80% όταν θα ξαναξεκινήσουμε τον Firefox όλα θα είναι κομπλέ. Αν δεν είναι, καλό είναι να κάνουμε και ένα update στον Flash player. Οδηγίες για το πώς κάνουμε το update θα δοθούν σε επόμενο θέμα.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου