.
Παιδιά μια παράκληση. Επειδή όπως βλέπετε κι εσείς οι αναρτήσεις μειώθηκαν δραματικά λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων, όσοι βλέπουν απορίες αναγνωστών στα σχόλια κάποιου θέματος και γνωρίζουν να απαντήσουν, ας το κάνουν. Thanks!
_

Υπάρχει φωτιζόμενο πληκτρολόγιο με Ελληνικούς χαρακτήρες;

Σήμερα η μέρα ξεκίνησε με 2 στα 2 αποτυχημένα αποτελέσματα... Ας ξεκινήσουμε με το πρώτο. Ο Φώτης επικοινώνησε μαζί μας και ρώτησε αν υπάρχουν στην αγορά φωτιζόμενα πληκτρολόγια , αλλά με τυπωμένους και Ελληνικούς χαρακτήρες επάνω τους. Το πρώτο πράγμα που σκεφτήκαμε είναι πως φυσικά και θα υπάρχουν, γιατί να μην υπάρχουν άλλωστε; Έλα όμως που κάναμε λάθος...

Όσο και αν ψάξαμε δεν καταφέραμε να βρούμε πουθενά. Ξεκινήσαμε αναζητώντας τα στο Internet και αφού δεν καταφέραμε τίποτα, αρχίσαμε να ψάχνουμε σε μαγαζιά. Πλαίσιο, e-shop και άλλα γνωστά σημεία πωλήσεων κινητοποιήθηκαν για να μας δώσουν μια απάντηση. Και όλοι απάντησαν αρνητικά!

Τελικά υπάρχουν ή δεν υπάρχουν φωτιζόμενα πληκτρολόγια με Ελληνικούς χαρακτήρες; Αν κάποιος αναγνώστης γνωρίζει ας μας απαντήσει για να το σιγουρέψουμε.


3 σχόλια:

MOLEMOU είπε...

MPA DE NOMIZO TO KOITAKSA KAI EGO EDO ALLA TIPOTA -KALHSPERA APO TO MONAXO

PC HANDS είπε...

Καλησπέρα Νίκο. Εμείς λέμε πως τελικά δεν υπάρχει.

Anyway, χαιρετίσματα στο Μόναχο!!! :)

(Το μέρος που έχεις στο blog με αυτό το κτήριο πού είναι; )

MOLEMOU είπε...

ΕΝΑΙ ΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ ΠΑΛΑΤΙ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΚΑΡΟΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ ΕΛΙΖΑΜΠΕΘ ΣΤΟ ΠΕΛΕΣ ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΟΣΟ ΟΜΟΡΦΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΞΩ 100 ΦΟΡΕΣ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!

Δημοσίευση σχολίου