.
Παιδιά μια παράκληση. Επειδή όπως βλέπετε κι εσείς οι αναρτήσεις μειώθηκαν δραματικά λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων, όσοι βλέπουν απορίες αναγνωστών στα σχόλια κάποιου θέματος και γνωρίζουν να απαντήσουν, ας το κάνουν. Thanks!
_

Πώς απεγκαθιστώ εντελώς κάποια προγράμματα;


Αφορμή για το θέμα αυτό είναι το πρόβλημα ενός αναγνώστη, ο οποίος δεν μπορούσε να ξαναεγκαταστήσει το MSN στο PC του. Όταν πήγαινε να το εγκαταστήσει έβγαζε μήνυμα ότι υπάρχει ήδη η έκδοση αυτή και δεν το άφηνε να κάνει κάτι άλλο. Στην προσπάθειά του να το βρεί και να το απεγκαταστήσει, αυτό δεν υπήρχε πουθενά. Πιθανότατα είχε κρατήσει κάποια πράγματα στη registry τα οποία έπρεπε επίσης να σβηστούν. Επειδή όμως το να πάει κάποιος να πειράξει τη registry είναι λίγο ριψοκίνδυνο, μπορούμε να αφαιρέσουμε εντελώς ένα πρόγραμμα με τον άλλο τρόπο...

Κάνουμε κλικ στο παρακάτω link και κατεβάζουμε το εργαλείο της Microsoft με το οποίο αφαιρούμε εντελώς κάποιο πρόγραμμα.

http://download.microsoft.com/download/e/9/d/e9d80355-7ab4-45b8-80e8-983a48d5e1bd/msicuu2.exe

Αφού το κατεβάσουμε και το εγκαταστήσουμε, απλά το τρέχουμε και επιλέγουμε ποιό πρόγραμμα θέλουμε να αφαιρέσουμε εντελώς από το PC. Καλώς εχόντων των πραγμάτων ο φίλος μας θα μπορέσει μετά απο αυτό να εγκαταστήσει και πάλι το MSN.

Περιμένουμε νέα του :)


1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι να λέμε τώρα τα παιδιά είναι πολύ μπροστά;).Χίλια ευχαριστώ για τη βοήθεια σας παίδες!

Δημοσίευση σχολίου