.
Παιδιά μια παράκληση. Επειδή όπως βλέπετε κι εσείς οι αναρτήσεις μειώθηκαν δραματικά λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων, όσοι βλέπουν απορίες αναγνωστών στα σχόλια κάποιου θέματος και γνωρίζουν να απαντήσουν, ας το κάνουν. Thanks!
_

Παρόμοιο πρόβλημα με τον φορητό μας. Διαβάστε!

Ο Τάκης επικοινώνησε μαζί μας και ανέφερε ένα παρόμοιο πρόβλημα με αυτό που εμφανίστηκε σε εμάς και αναρτήσαμε εχθές. Πιο συγκεκριμένα λέει: "Ό υπολογιστής είχε πάνω xp home sp2.Δούλευε μια χαρά.Μια μέρα καθώς ήταν ανοιχτός και δούλευε κομπλέ,ξαφνικά σβήνει. Δεν θυμάμαι αν μου έκανε restart ή όχι.Τέλος πάντων.Μετά από αυτό προσπάθησα να τον ανάψω.Πάταγα το κουμπί άναβε ο υπολογιστής αλλά στην οθόνη δεν έβγαζε τίποτα ούτε bios ούτε τίποτα...

Όταν λέω άναβε ο υπολογιστής εννοώ ότι ήταν ανοιχτός ,δηλαδή τα φωτάκια για τον σκληρό και τα σχετικά, και τα ανεμιστηράκια...Αλλά δεν έβγαζε τίποτα ούτε έκανε τίποτα...Μερικές φορές μόνο έκανε κάτι ήχους από το ηχειάκι που έχει μέσα...κάτι σαν ασθενοφόρο...


Φίλε Τάκη κάπως έτσι ξεκίνησε και το πρόβλημα στο φορητό μας. Όπως σου αναφέραμε και στην απάντηση, αν γνωρίζεις πώς να ανοίξεις το κουτί, ακολούθησε τα εξής βήματα:

Πρώτα απ' όλα βγάλε τη μνήμη και ξανάναψέ τον. Αν χτυπάει το ηχειάκι, τότε ξαναβάλε τη μνήμη και άναψέ τον πάλι. Αν δε χτυπάει το ηχειάκι όταν την ξαναβάλεις, τότε προσπάθησε να βρεις τσιπάκια μνήμης και βάλε αυτά επάνω να δεις αν το πρόβλημα συνεχίζεται. Πιθανόν η μνήμη να είναι Off και να θέλει αλλαγή.

Αν δε χτυπάει το ηχειάκι όταν έχεις βγαλμένη τη μνήμη, τότε το πρόβλημα ίσως να βρίσκεται αλλού και ίσως να είναι πιο σοβαρό.

Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να βγάζεις μια μια τις κάρτες από πάνω και κάθε φορά που βγάζεις κάποια κάρτα να ανάβεις το PC. Μπορεί κάποια καμμένη κάρτα να προκαλεί το πρόβλημα. Βγάλε π.χ. την κάρτα ήχου και άναψε το PC. Δε δουλεύει; Βγάλε την κάρτα γραφικών και άναψε το. Δε δουλεύει; Βγάλε την κάρτα δικτύου κοκ. Αν δε δεις αποτέλεσμα ξαναβάλτε επάνω και κοίτα να τις τοποθετήσεις καλά. Να είσαι σίγουρος δηλαδή ότι μπήκαν καλά στη θέση τους. Άναψε πάλι το PC και δες αν δουλεύει. Αν δε δουλεύει τότε προσπάθησε να αποσυνδέσεις καλωδιοταινία και καλώδιο ρεύματος από τον δίσκο , από το CD και από τη δισκέτα και ξανάναψέ τον. Έχει συμβεί να νεκρώνουν τα πάντα από καμμένη συσκευή CD.

Οι πρώτες ενέργειες είναι αυτές. Κάνε τες και πες μας.


ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
Τσέκαρε και σιγουρέψου ότι δε φταίει η οθόνη για να είσαι 100% σίγουρος για αυτή, αν και το "ασθενοφόρο που ανέφερες πριν δείχνει πως δεν πρέπει να είναι η οθόνη.

Περιμένουμε νέα σου.


1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο λογαριασμός σας κλειδώθηκε προσωρινά.





Για να συνεχιστεί η διαδικασία επαναφοράς του λογαριασμού, επικοινωνήστε με την ομάδα υποστήριξης χρηστών.

Λυπούμαστε για την αναστάτωση. Σας ευχαριστούμε που κατανοείτε την πολιτική ασφαλείας μας


Παραβίαση: Ενέργειες επικοινωνίας με το χρήστη.






Για να σας βοηθήσουμε περαιτέρω, πρέπει να επιβεβαιώσουμε την ταυτότητά σας.





Ονοματεπώνυμο:
στο λογαριασμό





Email επικοινωνίας:







Παρακαλούμε ανεβάστε ένα αντίγραφο κρατικής ταυτότητάς σας.

Η ταυτότητα αυτή:

- Πρέπει να είναι κρατική (πχ διαβατήριο, άδεια οδήγησης)
- Πρέπει να είναι έγχρωμη
- Πρέπει να δείχνει καθαρά το πλήρες όνομα, την ημερομηνία γέννησης και την φωτογραφία

Αν είναι δυνατό, παρακαλούμε αποθηκεύστε το αρχείο αυτό σε μορφή JPEG. Μαυρίστε τυχόν προσωπικές πληροφορίες (πχ διεύθυνση, αριθμός άδειας) που δεν χρειαζόμαστε για την πιστοποίηση της ταυτοπροσωπίας σας. Μόλις χρησιμοποιήσουμε την εικόνα αυτή για την επιβεβαίωση της ταυτότητάς σας, θα την διαγράψουμε οριστικά από τους διακομιστές μας.

Δημοσίευση σχολίου