.
Παιδιά μια παράκληση. Επειδή όπως βλέπετε κι εσείς οι αναρτήσεις μειώθηκαν δραματικά λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων, όσοι βλέπουν απορίες αναγνωστών στα σχόλια κάποιου θέματος και γνωρίζουν να απαντήσουν, ας το κάνουν. Thanks!
_

Να και μια καλή συμβουλή για την αγορά φορητού

Όπως και το θέμα της καταγγελίας, έτσι και αυτό το ψαρέψαμε από το troktiko. Ο άνθρωπος δίνει συμβουλές για την αγορά φορητού και λέει τι πρέπει να προσέχουμε.

"Όταν αγοράζουμε φορητό υπολογιστή ρωτάμε πάντα από ποιον καλύπτεται η εγγύηση. Ζητάμε τα στοιχεία της επίσημης αντιπροσωπείας (στοιχειά διεύθυνσης και επικοινωνίας)
Ρωτάμε για τους όρους της εγγύησης (τι καλύπτει δηλαδή και τι όχι). Μερικοί κατασκευαστές δίνουν κάποια εξτρά στις εγγυήσεις που είναι πολύ σημαντικά (εγγύηση για 0 καμένα pixel στην οθόνη, 1 χρόνο για την μπαταρία, εγγύηση onsite, ασφάλεια κλοπής κτλ).

Προτιμάτε να μην παίρνεται σαν δώρο τσάντα μεταφοράς και ζητήστε κάποιο άλλο δώρο (επιστροφή χρημάτων, mouse, βάση για τον φορητό, καθαριστικό, έξτρα εγγύηση). Η τσάντα μεταφοράς ενός φορητού υπολογιστή πρέπει να είναι πολύ καλής ποιότητας και να τον προστατεύει. Αυτές που δίνουν δώρο είναι για να μην σκονίζεται και τίποτα άλλο.
Αυτά έχω να προτείνω. Όλοι οι κατασκευαστές έχουν καλά μοντέλα και καλύπτουν όλες τις ανάγκες του αγοραστικού κοινού.

ΚΑΛΕΣ ΑΓΟΡΕΣ

ΥΓ
1.Τα παραπάνω τα γράφω περισσότερο σαν χρήστης παρά σαν ιδιοκτήτης μαγαζιού προϊόντων πληροφορικής
2. προτιμήστε να αγοράσετε φορητό υπολογιστή που δίνει παραπάνω πράγματα στην εγγύηση , παρά στα χαρακτηριστικά."

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου