.
Παιδιά μια παράκληση. Επειδή όπως βλέπετε κι εσείς οι αναρτήσεις μειώθηκαν δραματικά λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων, όσοι βλέπουν απορίες αναγνωστών στα σχόλια κάποιου θέματος και γνωρίζουν να απαντήσουν, ας το κάνουν. Thanks!
_

Πρόβλημα μετά απο εγκατάσταση του Live Messenger

Φίλος αναγνώστης ύστερα από εγκατάσταση του Live Messenger δεν μπορεί να κάνει login. Αμέσως μετά το username και τον κωδικό, εμφανίζει μήνυμα Απέτυχε η είσοδος στην υπηρεσία Windows Live Messenger,επειδή η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη προς το παρόν.Δοκιμάστε ξανά αργότερα.Κωδικός σφάλματος 80040154. Αυτό που ζητήσαμε από τον φίλο μας είναι να εγκαταστήσει , εκτός του Windows Live Messenger...

και το Windows Live Contacts. To Windows Live Contacts προσφέρεται σαν αρχείο με το όνομα Contacts-ship-neutral.cab και υποτίθεται πως όταν το εγκαταστήσεις, το πρόβλημα λύνεται.

Επίσης, πρέπει να κάνει reregister το αρχείο msxml3.dll μπαίνοντας σε command prompt και πατώντας την εντολή Regsvr32 %windir%\system32\msxml3.dll και Enter.

Ωστόσο ο φίλος ενώ έκανε register το msxml3.dll , όποτε πάει να εγκαταστήσει το Window Live Contacts, τού λέει πως ήδη έχει μια νεότερη έκδοση. Αν γνωρίζει κανείς ποιά είναι η νεότερη έκδοση ή πώς αλλιώς να λυθεί το πρόβλημα, ας απαντήσει.


Το contacts-ship-neutral.cab μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ.


4 σχόλια:

PC HANDS είπε...

Ξεχάσαμε να γράψουμε πως ο φίλος έχει Windows XP. Η λύση απ' ότι μας είπε ήρθε αφού απεγκατέστησε εκ νέου το Live Messenger, το εγκατέστησε ξανά, προσπάθησε να περάσει το Contacts-ship-neutral.cab, του έβγαλε πάλι μήνυμα ότι έχει ήδη εγκατεστημένη νεότερη και ξαναπροσπάθησε να κάνει login.

Ε τότε μπήκε! Είναι κουλό μερικές φορές το ΜΣΝ...

Φιλιατρά News είπε...

Αγαπητέ μου φίλε.
Απο την στιγμή που ένα πρόγραμμα φέρει την υπογραφή της εταιρίας του θείου Bill, δεν σημαίνει ότι είναι και το καλύτερο.

ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΛΛΑΤΩΜΑΤΙΚΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΑ είναι η εταιρία του Bill.
Τι λέμε τώρα??????

PC HANDS είπε...

Την καλημέρα μας στα Φιλιατρά!

Η αλήθεια είναι πως υπάρχουν λειτουργικά συστήματα που όταν τα δουλεύεις χαζεύεις... Είναι εφετζίδικα και κάνουν τρελλή δουλειά. Όπως και να το κάνεις όμως, τα Windows ήρθαν κάποτε για να μείνουν.

Πώς να το πούμε. Πολλές φορές τα απεχθανόμαστε και τα βρίζουμε, πάντα όμως εκεί γυρνάμε. Πάντως εντός των ημερών θα φτιάξουμε θέμα με την παρουσίαση και άλλων λειτουργικών όπως το Linux.

Ανώνυμος είπε...

Αντιμετωπιζω το εξης προβλημα.Με το ανοιγμα του υπολογιστη παρουσιαζεται το παρακατω μηνυμα:Καλως ορισατε στον οδηγο ευρεσης νεου υλικου: Printer.Εαν το υλικο σας κλπ.Στην παραγματικοτητα δεν υπαρχει υλικο.Τι θα πρεπει να κανω για να γινει εξαλειψη αυτης της ενοχλητικης υπομνησης ,δεδομενου οτι δεν αναφερεται ουτε ο τυπος ουτε το εργοστασιο κατασκευης του εκτυπωτη;Ευχαριστω.

Δημοσίευση σχολίου