.
Παιδιά μια παράκληση. Επειδή όπως βλέπετε κι εσείς οι αναρτήσεις μειώθηκαν δραματικά λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων, όσοι βλέπουν απορίες αναγνωστών στα σχόλια κάποιου θέματος και γνωρίζουν να απαντήσουν, ας το κάνουν. Thanks!
_

Microsoft: Θα επιτρέπεται η υποβάθμιση από τα Windows 7 στα Windows XP

Το θέμα το "κλέψαμε" από το φιλικό blog filiatranews. Παιδιά ευχαριστούμε πολύ :)

Eίναι παλιά τακτική της Microsoft να προσφέρει την δυνατότητα υποβάθμισης (downgrade) του λειτουργικού συστήματος και την αντικατάσταση της νεότερης έκδοσης του από μια παλιότερη.

Η τακτική αυτή έγινε γνωστότερη (και ίσως δημοφιλής) στην περίπτωση των Windows Vista με τους ουκ ολίγους δυσαρεστημένους χρήστες και τους κατασκευαστές ηλεκτρονικών υπολογιστών να καταλήγουν να διαφημίζουν προϊόντα (κυρίως στις Η.Π.Α.) που είχαν την δυνατότητα υποβάθμισης σε Windows XP...

Αυτήν την κατάσταση προσπαθεί, όπως είναι γνωστό, να ανατρέψει η Microsoft με τα Windows 7 αλλά θα διατηρήσει την πολιτική της υποβάθμισης σε παλαιότερες εκδόσεις λειτουργικών συστημάτων.

Έτσι η εταιρεία, από κοινού με τους κατασκευαστές, θα δώσει την δυνατότητα στους ατόχους άδειας Windows 7 όχι μόνο να μπορούν να επιστρέψουν στα Windows Vista αλλά και να επιστρέψουν εφόσον το επιθυμούν στα Windows XP.

H Μicrosoft ισχυρίζεται πως δεν είναι η πρώτη φορά που επιτρέπει υποβαθμίσεις σε παλαιότερες της αμέσως προηγούμενης έκδοσης λειτουργικού ενώ υπογραμμίζει πως η πώληση OEM αδειών XP δεν σημαίνει απαραίτητα πως θα συνεχίσει η υποστήριξη του λειτουργικού αυτού.

Δείτε όλο το δημοσίευμα εδώ.


3 σχόλια:

ΦΡΕΣΚΟ ΠΡΑΜΑ είπε...

ΚΑΝΕ ΠΛΑΚΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΑ ΣΑΝ ΤΑ VISTA...
ΑΝ ΑΚΙ ΟΣΟΙ ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΑΝ ΕΙΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΔΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΠΡΩΤΑ...
ΛΟΓΙΚΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ XP ΜΕ ΝΕΟ FΑCE ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΤΑ VISTA ΑΚΟΜΑ ΜΟΥΝΤΖΕΣ ΤΡΩΝΕ...

PC HANDS είπε...

Καλά, τα Vista ούτε εμείς τα συμπαθήσαμε... Δεν ξέρω ρε παιδί μου, σε πολλά σημεία κάνανε τα εύκολα δύσκολα!

Τα Windows 7 μας άρεσαν καταρχάς στην εγκατάσταση, η οποία έγινε γρήγορα βρε παιδί μου. Το άλλο καλό ήταν ότι στους drivers ήταν καλύτερα από τα Vista. Βέβαια, σιγά σιγά η Microsoft βγάζει drivers και για τα 7 , κάτι που σημαίνει ότι και εκεί τα βρήκαν λίγο μπαστούνι.

Σε σχέση πάντως με τα Vista, τα 7 είναι καλύτερα.

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω ρε παιδί μου, σε πολλά σημεία κάνανε τα εύκολα δύσκολα!

Τα Windows 7 μας άρεσαν καταρχάς στην εγκατάσταση, η οποία έγινε γρήγορα βρε παιδί μου.

..... καλά ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

Δημοσίευση σχολίου