.
Παιδιά μια παράκληση. Επειδή όπως βλέπετε κι εσείς οι αναρτήσεις μειώθηκαν δραματικά λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων, όσοι βλέπουν απορίες αναγνωστών στα σχόλια κάποιου θέματος και γνωρίζουν να απαντήσουν, ας το κάνουν. Thanks!
_

Έσκασε η βόμβα με τη Nova! Εμείς το είπαμε πάντως...


Καλά, ούτε το κληρονομικό χάρισμα να'χαμε. Μετά απο κάποια ώρα απο τη δημοσίευση του θέματος σχετικά με την παρακολούθηση του Internet, έσκασε η βόμβα! Σύμφωνα λοιπόν με δημοσίευμα του τρωκτικού, "νεαρός συνελήφθη στην πόλη των Σερρών και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα με την κατηγορία ότι «έσπαζε» τους κωδικούς του τηλεοπτικού συνδρομητικού καναλιού «Nova» και τους παραχωρούσε σε τηλεθεατές, δίνοντάς τους έτσι τη δυνατότητα να παρακολουθούν χωρίς συνδρομή τα τηλεοπτικά προγράμματα.

Όπως ανακοίνωσε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης σε βάρος του 24χρονου υποβλήθηκε από εκπροσώπους του συνδρομητικού τηλεοπτικού σταθμού μήνυση και ύστερα από συντονισμένη επιχείρηση αστυνομικών των τμημάτων Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Αττικής και Θεσσαλονίκης εντοπίστηκαν τα ίχνη του στις Σέρρες."

Το υπόλοιπο κείμενο διαβάστε το κάνοντας κλικ εδώ.


Τι λέγαμε πριν; Όχι για να μη λέτε οτι δεν το είπαμε... Πώς τον βρήκαν τον τύπο ανάμεσα στα εκατομμύρια χρηστών του Internet? Μα είναι απλό. Έψαξαν όλα τα καταγεγραμμένα ίχνη, παρακολούθησαν κιόλας ποιες IP διευθύνσεις διακινούν κλειδιά του πακέτου της και ειδού τα αποτελέσματα! Βρήκαν και τους πελάτες και τους σερβιτόρους. Βέβαια, οι πελάτες δε νομίζουμε οτι πρέπει να ανησυχούν , παρά μόνο για το γεγονός οτι ανα πάσα στιγμή μπορεί να βρεθούν χωρίς Nova.

Όλα λοιπόν μπορούν να αποκαλυφθούν και όλοι μπορεί να την πατήσουν απο το πουθενά.

Όσοι γνωρίζουν από νομικά, ας μας πουν τι γίνεται με τα προσωπικά δεδομένα...


Εκτός βέβαια αν.... πρόκειται για πρωταπριλιάτικο αστείο


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου