.
Παιδιά μια παράκληση. Επειδή όπως βλέπετε κι εσείς οι αναρτήσεις μειώθηκαν δραματικά λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων, όσοι βλέπουν απορίες αναγνωστών στα σχόλια κάποιου θέματος και γνωρίζουν να απαντήσουν, ας το κάνουν. Thanks!
_

Πώς μπορώ να ξέρω αν το PC μου μπορεί να παίξει ένα συγκεκριμένο παιχνίδι;

Πολλοί είναι αυτοί που πριν αγοράσουν κάποιο παιχνίδι για το PC τους θέλουν να γνωρίζουν αν ο υπολογιστής διαθέτει τα απαραίτητα για να το "τρέξει". Φυσικά ένας τρόπος για να δουν κάτι τέτοιο είναι να μπουν στην επίσημη σελίδα του παιχνιδιού και να δουν τα λεγόμενα System Requirements , δηλαδή τις απαιτήσεις που έχει το παιχνίδι όσον αφορά τους υπολογιστές (μνήμη, κάρτα γραφικών, κάρτα ήχου κλπ) και να τις συγκρίνουν με τα χαρακτηριστικά του δικού τους υπολογιστή. Υπάρχει και ένας άλλος, ίσως πιο γρήγορος τρόπος.

Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να μπουν σε αυτή τη σελίδα και να επιλέξουν από μια πληθώρα παιχνιδιών που υπάρχει στη βάση δεδομένων. Αφού μπουν λοιπόν στη σελίδα, επιλέγουν στο πρώτο βήμα το παιχνίδι που θέλουν, π.χ. το FIFA 08 Sovver - PC . Αφού το επιλέξουν, πατάνε ακριβώς από κάτω το κουμπί "Can you run it?" Αφού το πατήσουν θα ανοίξει μια άλλη σελίδα και θα εμφανιστεί ένα παράθυρο όπως φαίνεται και στην παρακάτω εικόνα.




Στο παράθυρο αυτό πατάμε κάτω αριστερά το κουμπί "Grant this Session". Αφού το πατήσουμε περιμένουμε και βλέπουμε τα αποτελέσματα. Όπου είμαστε OK βγάζει το αντίστοιχο πράσινο εικονίδιο. Όπου δεν είμαστε , βγάζει το κόκκινο απαγορευτικό. Όπως βλέπετε παρακάτω, το δικό μας PC είναι για τα μπάζα :)



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου