.
Παιδιά μια παράκληση. Επειδή όπως βλέπετε κι εσείς οι αναρτήσεις μειώθηκαν δραματικά λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων, όσοι βλέπουν απορίες αναγνωστών στα σχόλια κάποιου θέματος και γνωρίζουν να απαντήσουν, ας το κάνουν. Thanks!
_

Προσφορά για όλους τους Torrentακιδες!!!


Παιδιά η προσφορά μπορεί να είναι μικρή, αλλά αξίζει τον κόπο μιας και στο συγκεκριμένο site (όπως αναφέρθηκε στο προηγούμενο θέμα) μπορεί κανείς να γραφτεί μόνο μέσω προσκλήσεων. Για το λόγο αυτό εξασφαλίσαμε για εσάς έξι-(6) Invites τις οποίες προσέφερε με μεγάλη ευχαρίστηση το προσωπικό του Greek-Tracker.com και με τη σειρά μας τις προσφέρουμε σε εσάς!

Πριν σας πούμε τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να κερδίσετε τις προσκλήσεις, θα να γνωρίζετε πως αφού κάνετε την εγγραφή σας, πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσετε τα FAQ - Συχνές Ερωτήσεις, μιας και όποιος δεν τηρεί τους κανόνες φεύγει κλωτσιδών και θα είναι κρίμα... Όποιοι λοιπόν κερδίσουν, και αφού γραφτούν στο site, να διαβάσουν πρώτα τις συχνές ερωτήσεις για να κατατοπιστούν. Για οποιαδήποτε άλλη απορία , τα παιδιά του site είναι πρόθυμα να σας βοηθήσουν!

Και πάλι ευχαριστούμε!!!


Λοιπόν.... Για να μπείτε στην κλήρωση για 6 προσκλήσεις (Invites) για το Greek-Tracker.com θα πρέπει να στείλετε e-mail σε εμάς με θέμα greek-tracker και γράφοντας απλά το μικρό σας όνομα. Οι έξι πρώτοι που θα στείλουν θα ενημερωθούν μέσω e-mail για το πώς θα τους σταλεί η πρόσκληση.

Το mail μας είναι pchands@yahoo.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου