.
Παιδιά μια παράκληση. Επειδή όπως βλέπετε κι εσείς οι αναρτήσεις μειώθηκαν δραματικά λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων, όσοι βλέπουν απορίες αναγνωστών στα σχόλια κάποιου θέματος και γνωρίζουν να απαντήσουν, ας το κάνουν. Thanks!
_

XP Professional ή Home;

Θέλετε την αλήθεια...; Ε η απάντηση είναι "βάλτε όποιο θέλετε". Οι διαφορές είναι ελάχιστες για τους απλούς χρήστες. Δηλαδή, αν η χρήση τους γίνεται αποκλειστικά στο σπίτι, τότε η διαφορά είναι σχεδόν μηδαμινή. Και τα παιχνίδια σας θα παίξετε και δίκτυο θα έχετε και εκτυπώσεις θα κάνετε και θα δουλεύετε όπως θέλετε είτε βάλετε Pro είτε βάλετε Home. Η διαφορά θα φανεί σε συγκεκριμένες περιπτώσεις, όπως για παράδειγμα αν θέλετε να μπείτε σε κάποιο domain (άντε τώρα να εξηγήσεις στον κυρ Γιώργο τι είναι domain όταν αυτός θέλει απλά να γράφει στο word). Τα Home δεν μπορούν να μπουν σε domain, γι'αυτό άλλωστε λέγονται και home. Επειδή domain στο σπίτι του δε βάζει κανένας.

Άλλη διαφορά είναι στο δικτυακό μέρος, το οποίο στα Pro έχει περισσότερες επιλογές. Η ασφάλεια επίσης είναι λίγο διαφορετική στα Home απ'οτι στα Pro, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τα Home είναι λιγότερο ασφαλή. Άλλωστε είπαμε πως τα Pro απευθύνονται κυρίως σε επιχειρήσεις ενώ τα Home σε οικιακούς χρήστες. Λογικό λοιπόν είναι τα Pro να έχουν κάποια πράγματα παραπάνω που πιθανότατα να μη χρειάζονται οι οικιακοί χρήστες.

Όσοι λοιπόν σκέφτεστε ακόμα ποιο από τα δύο να χρησιμοποιήσετε, απλά επιλέξτε το πιο φθηνό, αν και τα σπασμένα είναι ακόμα καλύτερα :)))

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου