.
Παιδιά μια παράκληση. Επειδή όπως βλέπετε κι εσείς οι αναρτήσεις μειώθηκαν δραματικά λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων, όσοι βλέπουν απορίες αναγνωστών στα σχόλια κάποιου θέματος και γνωρίζουν να απαντήσουν, ας το κάνουν. Thanks!
_

Πώς μεταφέρω ένα αρχείο video σε δισκάκι DVD;

Έστω πως έχουμε κατεβάσει μια ταινία μέσω torrent. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να την δούμε. Ένας τρόπος είναι να τη δούμε στο PC μας με τη βοήθεια ενός player. Αν υπάρχει η δυνατότητα μπορούμε να συνδέσουμε το PC στην τηλεόραση και να το δούμε εκεί. Για εκείνους που διαθέτουν οικιακό dvd player , θε πρέπει να μετατρέψουν το αρχείο που κατέβασαν ώστε να είναι ικανό να παιχτεί στο DVD player του σπιτιού τους. Για να το κάνουν αυτό θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν ένα προγραμματάκι από τα πολλά που κυκλοφορούν στην αγορά. Εμείς χρησιμοποιούμε εδώ και πολύ καιρό το VSO και έχουμε μείνει απολύτως ικανοποιημένοι!

Με το πρόγραμμα αυτό μάς δίνεται η δυνατότητα να μετατρέψουμε το αρχείο που κατεβάσαμε και ταυτόχρονα να το γράψουμε σε δισκάκι, χωρίς την ύπαρξη κάποιου άλλου αντιγραφικού προγράμματος. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να εισάγουμε το αρχείο ή τα αρχεία μέσα στο πρόγραμμα και να επιλέξουμε convert. Όλα τα υπόλοιπα τα αφήνουμε στο ίδιο το πρόγραμμα. Αφού τελειώσει η μετατροπή, ξεκινάει αμέσως η εγγραφή στο δισκάκι.

Αν δε θέλουμε πολυτέλειες, το μόνο που κάνουμε μετά την εισαγωγή του αρχείου είναι να πατήσουμε το κουμπί convert. Αν τα αρχεία του video είναι από κάποια κάμερα, μπορούμε κάλλιστα να "παίξουμε" με τις επιλογές που μας προσφέρει το πρόγραμμα, όπως το background της αρχικής οθόνης, το πώς θέλουμε να φαίνονται οι μικρογραφίες του κάθε αρχείου και το αν θέλουμε τα βίντεο να παίζουν το ένα μετά το άλλο. Δοκιμάστε το και θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι.

Δυστυχώς το πρόγραμμα δεν είναι δωρεάν και θα χρειαστεί να το κατεβάσετε μέσω torrent. Όσοι δεν κατεβάζετε torrents ενημερώστε μας και κάτι θα κάνουμε και για σας...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου